Siitä se idea sitten lähti... Elikkäs olin ilmoittanut Cabbyn ja Cinan Lahden näyttelyyn, tosin Cinan jouduin jättämään pois, koska antibiooteista oli vielä varoaika meneillään. Joten Cabbyn kanssa lähdettiin Hannan ja Vanin kyytiin... Cabbyä hiukkasen ahdisti alkumatkasta kun takakontissa sermin takana oli katseita luova neitokainen Vani, mutta hyvä niin, taisi jo matkalla tulla herralle selväksi et tänään "ei hipit hillu, eikä varjot voimistele"! Elikkäs Cabby käyttäytyi enempi kuin mallikkaasti näyttelypaikalla, kun pelkäsin että kun päästää pitkästä aikaa ihmisten ilmoille täytyy se myös muille näyttää, eli tavoitteena oli hyvin kehässä käyttäytyvä veteraani! Ja se siellä olikin... Hymy

Papparainen paineli rennon letkeällä askeleella liukkaasta lattiasta huolimatta, joskin handleri oli lähdössä liian vauhdikas ja tuli pikku kylelleen köllähdyskin kehässä, mutta se ei tahtia haitannut ja ERI sieltä tuli kuin tulikin ja vähän muutakin... Mutta suurin ilo oli rento häntää heiluttava koira kehässä!

Seuraava haaste sitten kehässä oli Iida, joka ei koskaan ennen ollut käynyt edes mätsärissä, ja Iidalle oli jo ihmettelemistä moisessa hallissa ja väenpaljoudessa joten keskityimme vaan siihen mitä pystymme nyt tekemään, ja haasteeliseksi asian erityisesti teki se, että pari viikkoa sitten Iida ujosteli minuakin, mutta nyt kyllä juostiin kehässä yhteistuumin ja juoksupätkät menivätkin mallikkaasti, mutta seistessä Iidalla oli jokin juttu mitä se halusi tuijottaa keskittyneesti, joten tuomarin kopelointi hiukan häiritsi ja ujostutti... hampaat saatiin tsekattua ja tuomari sai hiukkasen siliteltyä, mutta varsinaista kopelointia ei käynyt edes yrittämään ja hyvä näin ensi kerralla! Ja tuomari totesikin että koirassa ei vikaa täytyy vain tottua enempi ajatukseen näyttelyistä. Kiva haasteellinen pimatsu Iida oli! Iso Kiitos Anulle ja Markolle kuin toitte tytön!

Lisäksi kehässä oli myös pitkästä aikaa Cabbyn tytär Kira, joka olisi mielellään esitellyt omia temppujaankin kehässä, mutta onneksemme keskittyi kuitenkin olennaiseen, ja tuloksena PN2! Oli taas mukava aamupäivä! Kiitos kaikille!