Tänään oli päivä jolloin Kiran pennut astuivat ekaa kertaa julkiselle areenalle, Kaapelitehtaalla... Omistajat olivat ilmeisesti kovasti jännänneet tätä päivää! Kuka mietti mitäkin, olisivat innokkaasti föönanneetkin koiriaan, mutta pyysin keskittymään föönin kanssa omaan tukkaan, vaikka mikäs siinä, jos oikein parasta aletaan pistämään!  Ihanaa kun on näin oma-alotteista ja innokasta porukkaa, joka vielä päälle päätteeksi vetää yhteen hiileen! Mikäs tässä on kasvattajan vaan ihmetellessä...

Ja tänään siis pisimmän korren veti Maisa, joka oli ilmeisesti katsellut Leksa-enon näyttelyvideota ja ottanut mallia, ja näin ollen paineli kehässä kuin huppumalli konsanaan! Tytöt siis saivat kunniapalkinnot ja Elmo ei kuitenkaan ollut vähäpätöinen sekään sillä edustihan hän ainokaisena charmikasta mies tyylikkyyttä!

Cabby pääsi tänään kanssani hiukkasen kyläreissulle moikkaamaan tyttöjä Caroa ja Vania, kun itse keskityin maistelemaan Marianne kääretorttua! Kyllä oli ukkeli ihmeissään, ois huvittanut levätä, mutta kun ei oikein tiennyt että onkos tää nyt joku uusi hoitopaikka vai kuinka tässä nyt sitten toimitaan.