Sainkin tuossa uutisia että Troy poika oli ollut Ruotsissa HUND 2009 näyttelyssä, ja pärjännytkin siellä hienosti! Ja ensi kuussa Troy ja Frida jatkavat taas tanssin saralla! ;-)

Cabby ukkelin kanssa uskaltauduin tuossa eilen iltana ekaa kertaa niin lenkille että sillä oli hevonen "Nuksu" toverina, hiukan jännitti itseäni koska tuo isokokoisempi eläin ei aina ole ihan helpoimmasta päästä noilla metsälenkeillä, ja nyt liikuttiinkin niin että molemmat kaverit olivat narun päässä... Ens alkuun mietin että kuka koiristani on se kenet parhaiten tähän yritykseen luotan, ja päädyin Cabbyyn, koska se ei tallilla muutenkaan pyöri liian lähellä hevosia, mutta ei niitä kumminkaan pelkääkään, ja on kumminkin metsässä erittäin herkkä tottelemaan, sillä Cinahan ei enää ihan kunnolla kuule ja Blacky taas häslää liikaa, ja Peppi on tyhmänrohkea ja vähän turhankin tuttavallinen Nuksulle ;-) samoin kuin Cinakin! Nuksu kyllä tykkää onneksi näistä musta-valkoisista tyypeistä!

Ja itse lenkki siis meni hienosti, miun molemmat ukot käyttäytyivät kuin sankarit ja siellä me mentiin otsalampun valossa, ainut jännä hetki oli kun Cabby yht'äkkiä vapaana ollessaan pyyhälsi kädessä roikkuvaan hihnaan repimään, mutta rauhallisesti pyysin Cabbyn irti ja matka jatkui!