On vähän omituista tää elämä kun Blacky ei ole kotosalla, kun pitivät kumminkin Pepin kanssa aikamoista huisketta, nyt se huiske on sitten ilmeisemmin siirtynyt Seinäjoelle jossa siis jatketaan samaan malliin siskon kanssa, tai tiedä häntä kuka sitä kovinta huisketta siellä pitää... Taitaa olla itse pääjehuna koirankouluttaja Meeri, tuntuu että semmosta rallia siellä pidetään ja opiskellaan, kierrellään tolppia, peruutellaan, hypähdellään seisomaan, ja välillä viissiin ihan vaan istuksitaankin. Ja sitten vielä Minna aikoo sekaantua hommaan, ja aikoo sitten vissiin opettaa pikkuherran varmaan vielä puhumaankin... SilmäniskuEi vaan jotain näytetyötä kuulemma aikoo Blään kanssa... Kyllä voi olla rauhallisin mielin kun tietää että poju on hyvässä huostassa.

Me sitten puolestaan opiskellaan täällä Pepin kanssa tokon alkeita, ja isäukko Cabby harkkailee siinä sivussa kanssa, Cinan kanssa puuhailu menee välillä semmoiseksi hyörimiseksi, vanhalla rouvalla kun tuntuu tuota virtaa riittävän, ja sen kyllä huomasi Tuurin näyttely kuvistakin, vissiin kuva kun kuva niin vähintään 3 jalkaa ilmassa!

Kira taas kuulemma puolestaa kasvattelee masua kovasti, ja jännä nähä miten pyöreä neitonen tänne sitten tupsahtaa viikonloppuna! Hymy