Maanantaina startattiin Sirpan kanssa kohti Turun satamaa... Tarkoituksena viedä Peppi Lotta tapaamaan sulhoaan Vombaa! Laivamatka meni neidillä hienosti, ja Peppi oli Tanskaan matkustaneista neideistäni ensimmäinen joka teki tarpeensa hiekkalaatikkoon laivalla, Pepin mielestä siinä ei ollu mitään omituista, ihme tyyppi, mutta se teki laivamatkan itselle vieläkin sressittömämmäksi!

Tiistai iltapäivästä neiti sitten tapasi Vomba herran ja riemastui tämän nähdessään villiin leikkiin ja nopeasti yksi asia johti toiseen... ;-) Ja nyt vaan kovasti toivotaan josko saisimme Suomeenkin pikku Vombatteja, ja pikku Lottiaisia...

Paluumatkalla otettiinkin sitten laiva suoraan Hesaan, ja laivassa olikin oikein kunnon meininki kun porukkaa oli menossa kohti Voittaja näyttelyitä, ja taisi olla muutaman herran pää hiukkasen pyörällä, kun Pitkätossu viiletteli laivalla menemään! Kiitos kaunis Sirpalle joka taas oli apuna matkalla, Mariannelle että saan käyttää noinkin upeaa koiraa Pepille, ja Lisille kun saatiin taas kerran pistäytyä kylässä, oli ihana nähdä Zoya ja muu jengi!

Ja nyt juuri kun päästiin kotia niin huomen aamusta porhalletaan  liikenteeseen taas kohti Helsinkiä.

Ainiin vielä maininta Kiiasta joka teki ensimmäisen nollansa Agin kakkos luokassa!