Lauantai aamuna oli taas lähtö aikaisin. kun pyyhälsin Miialle, jonne jätimme päiväksi mustan miehen eli pikku-B:n ja siintä sitten messariin, kyllä alkoi hikeä puskea pintaan kun näimme mikä jono näyttelypaikalle oli, mutta onneksi sitten Minnan avustuksella keksimme ajella Hartwall areenan parkkiin.

Ja Lauantaina Voittaja näyttelyssä olivat siis mukana junnusiskot Ginny ja Kiiru, äippä tytär yhdistelmä Nancy ja Kiia ja Mister puolta edusti vaalea viikinki Leksa! Leksa veti porukastamme pisimmän korren ollen urosten 4, tämän lisäksi ainoa joka sai erin oli Kiia, joka esiintyikin paremmin kuin koskaan, kun lippu ei hulmunnutkaan takapäässä! Kiiru esiintyi myöskin mallikaasti, Ginnyn kanssa jouduin hiukan taistelemaan, kun iso-G pyöri taas kuin hyrrä!

Illaksi saimme kettutyttö Kiirun yökylään ja  viihdyttämään poikia Miialle. Blacky ja Kiiruhan  olivatkin kuin ennen vanhaan, eli leikki alkoi heti kättelyssä, joskin Leksa kävi hiukan tuhahtamassa nuorisolle, että pikkasen voisi rajoittaa, mutta ralli jatkui eikä matotkaan meinanneet kestää paikoillaan, ja pikku kettu paineli välillä jopa sohvan selkänojalla! Ja se mikä on ihmeellistä ollut aina kun käydään Miialla... Blacky ja Leksa tulevat toimeen kuin paraskin äijä kaksikko, niiden kemiat kohtaa kyllä hyvin, en voisi yleensä kuvitellakaan että taluttaisin kahta vierasta urosta yhdessä ja niiden keskellä vielä narttu... Mutta hyvä niin!

Aamulla sitten taas kohti Messukeskusta, ja napattiin vielä Ginnykin kyytiin, ja meillä oli siis Miian kanssa hoideltavana koko katras, mutta hyvin selvittiin! Ja sunnuntaina sitten tuomari ei pitänyt Erinomaisena kuin Kiiaa, mutta täytyy sanoa että molempien junnareiden esityksiin olin tänään kovin tyytyväinen sillä Ginnynkin pää pyöri huomattavasti vähemmän kuin edellisenä päivänä! Ja Kiiru vaan tietää olevansa söpö!

Paikalle oli myös raahautunut muitakin kasvattieni omistajia, joita oli mukava nähdä, mutta erityiskiitos Minnalle, joka raahautui pitkän matkan paikalle, Annalle joka järkkäsi Ginnyn menot, Marjolle joka oli tuonut kaksi vahvistusta, ja tietty Miialle joka pyöritti miun kanssa tuota härdelliä ja jaksoi vielä viihdyttää meitä illallakin! Oli kiva viikonloppu!!!