Aamulla otettiin Kirsi, Keira, Hanna, Vani ja tietty Blacky kyytiin, ja lähdettiin ajelemaan kohti Pieksämäkeä. Itselläni oli vielä arvoitus osallistutaanko pikku-jätkän kanssa, sillä pojulla oli ollut pää niin sekaisin mummoista viime päivät, aattelin että katson paikan päällä mikä on tilanne. Ja huomasin että tilanne oli ihan hyvä, joskaan ei ihan niin kuulolla kuin yleensä, sillä hajuja tuntui pojan nenään riittävän.
Itse olin tällä kertaa tosi rauhallinen ja jätin sähläämisen sikseen, joskin en tiedä oliko se yksi asia mikä vaikutti myös koiran vireeseen, sillä B oli hiukan matala vireinen koko kokeen, tulokseksi saatiin 131 pistettä ja III.tulos. Tästä on nyt hyvä jatkaa kun omakin pää pysyi kerrankin kasassa eikä mitään hirmu mullistavaa tapahtunut, kaukkarit meni nollille, mutta ei vielä tehdä niistä mitään ongelmaa itsellemme, ja virettä haetaan lisää! Silmänisku
Meidän seurueessamme ei kellään tullut nappisuoritusta tänään, mutta matka oli taas kerran mukava, ja toivottavasti kyytiläiset lähtevät toisenkin kerran mukaan vaikka kuski olikín jo poistulomatkalla aika "tööt"!

Nancy ja Marjo saivat Pieksämäellä jo toisen EVL:n ykköstuloksensa! Onnea tytöt!